Reka video menarik dengan aplikasi mudah & menarik dengan InVideo.

 Reka video menarik dengan aplikasi mudah & menarik dengan InVideo.<<Daftar InVideo>>Reka video menarik dengan aplikasi mudah & menarik dengan InVideo.

Serta pasti penonton anda akan terkejut dan teruja dengan video yang anda ciptakan.


Buat & edit video ciptaan  menarik dalam beberapa minit  sahaja dengan menggunakan template cantik yang telah di sediakan di dalam aplikasi ini.

Ada lebih 5000 template menarik yang telah sedia ada tersedia di dalamnya. 

Seperti yang di maklumkan di dalam InVideo Video Maker ini , memiliki ribuan template video untuk membantu anda membuat video dengan cepat dan pantas.

Jika anda seorang pemalu dan tak yakin untuk membuat video merakamkan diri anda, ini adalah jalan penyelesaian untuk membuat video tanpa merakam diri anda. Lantas anda juga boleh muat turun kedalam youtube untuk menjana pendapatan melalui monetise ke dalam you tube channel anda.


Buat & edit video dalam jangka masa pendek sekurang-kurangnya 5 minit.

Pilih template, gambar video, stiker & kotak teks yang telah tersedia untuk membuat pilihan video ciptaan anda.

Antara Tips Membuat Klip Video Unik

  • Daftar video dan foto yang ingin anda tambahkan

  • Pastikan transisi sehalus mungkin

  • Tambahkan muzik ke dalam video

  • Tambahkan teks, emoji, dan efek video


Buat video menarik tanpa perlu bersusah payah lagi dengan InVideo


<<Get InVideo>>Jika anda seorang introvert atau pemalu, aplikasi ini adalah untuk anda!!! Sekarang anda boleh membuat video media sosial ataupun video you tube tanpa orang melihat anda. Dan ini telah terbukti oleh influencer di dalam Youtube yang mempunya jutaan follower serta menjana pendapatan melalui monetise videonya di dalam You Tube sahaja.


Ingin Tahu Bagaimana Menggunakan Pembuat Video Dalam Talian InVideo? Begini caranya

  • Arahkan ke bagian template yang seida ada dan pilih yang paling sesuai dengan tema video anda.
  • Tambahkan video, foto, dan musik pilihan anda. Anda dapat memuatkan atau menambahkan beberapa elemen dari perpustakaan media InVideo.
  • Sesuaikan video anda dengan mengubah font, teks, warna, dan efek video.
  • Setelah mengedit, ekspor video dan muat turun.


Buat Video Hebat Dengan Pembuat Video Dalam Talian In Video

Menekan butang merakam untuk merakam video peribadi mungkin nampak mudah, tetapi membuat video unik boleh sangat mengambil atau  memakan waktu jika anda tidak memiliki alatan yang tepat. Seperti aplikasi  invideo  ini memungkinkan anda membuat video yang terlihat secara profesional tanpa pengalaman pun membolehkan anda mengedit video sebelumnya.

 <<Get InVideo>>

InVideo juga membantu anda menjadi pakar  pengeditan video tanpa  mengikuti kursus perfileman sekali pun. Dengan papan pemuka (Dashboard) yang mudah dan mesra pengguna  dan template yang mudah disesuaikan, mereka video ciptaan hebat dalam InVideo hanya perlukan beberapa minit sahaja.

InVideo Memungkinkan Anda Membuat Video yang Tersendiri (Original)

Apakah anda ingin membuat video peribadi, atau video untuk perniagaan  anda, Membuat video online InVideo dapat membantu anda dalam segala hal. Anda juga dapat memilih template yang sesuai dengan idea video anda dan menyesuaikan sepenuhnya dengan menggunakan aplikasi alat seret dan lepas.

Dengan mudah anda  dapat mengubah skema warna, transisi video, dan muzik. InVideo adalah aplikasi pengeditan video mudah dan senang untuk memandu anda melalui keseluruhan proses dan sangat memudahkan anda untuk mengedit dan membuat video bahkan saat anda menggunakannya untuk pertama kali.

Pastikan anda mencubanya dan yakin pasti akan jatuh cinta dengan aplikasi invideo ini..

<<Get InVideo>>Post a Comment

0 Comments